Blog - Trajectòria - Calendari - Música - Vídeos - Contacte

diumenge, 2 de desembre de 2007

25eme Festival de Musique Baroque a Lyon

Com sempre va ser un plaer anar a tocar amb "Los Mvsicos de su Alteza", envoltats sempre d'un bon rotllo i companyerisme que és d'admirar i també d'un treball del que sempre se'n recullen bons fruits.

El programa era nou per a mi però va anar prou bé. Vam estar un parell de dies assajant a Saragossa a l'Escola de Música i a la Superior que no havia vist. Està prou bé, sobretot pel bar amb preus raonables i menu que té com totes les escoles superiors menys l'ESMuC. Tot i això era una mica claustrofòbica però bé...
El programa constava de l'ària "El diablo mudo" i el Miserere de José de Nebra per cantants i orquestra. Aquest va ser un compositor saragossà de finals del barroc o principis del classicisme a Espanya. De les coses que he tocat d'ell aquesta era més interessant que d'altres per la seva força i dramatisme i amb moments que preparen a Mozart. Al pobre home li agradaven força les cadences on es pogués expressar el cantant es veu.

El cas és que després havíem d'anar a tocar a la Chapelle de la Trinité a Lyon, dins del marc del 25è Festival de música barroca. La ciutat em va agradar molt per la seva tranquilitat i pocs cotxes (que xulos els trollebus) dins del que és una gran ciutat. Es menjava molt bé i per fi vaig provar les ostres!!

El concert va anar molt bé i vam haver de fer tres bisos. També era la meva estrena amb funda dura pels aeroports d'arreu. De tant en tant està bé viatjar, però bé ara toca estudiar, perquè sinó...

Au revoir

Si voleu mes info podeu mirar a www.losmusicosdesualteza.com