Blog - Trajectòria - Calendari - Música - Vídeos - Contacte

dimecres, 19 de desembre del 2007

La primera audició de Contrabaix!!!

Aquest és el primer any que dono classes de contrabaix a l'Escola de Bellpuig i la veritat és que n'estic força content de tot plegat. Per començar he tingut la sort de trobar-me els fruits de la feina feta pel Xavier Puertas entre d'altres. La veritat és que estic aprenent molt gràcies a 5 alumnes molt macos, que no sempre m'ho posen fàcil, però que se n'estan sortint prou bé. Com deia abans aquest primer any porto la L penjada a darrera, és un any per anar descobrint i provant coses i per aprendre plegats. Aquest primer trimestre trobo que ha estat força positiu en tots els aspectes. A nivell de centre tot es seriós i hi ha bon ambient de treball (i quin lot de Nadal, dios míorl!)

Bé... us deixo amb algunes fotos de l'audició de trimestre que trobo que va anar molt bé i va ser molt divertida.

Una recomanació que no té res a veure amb això: Escolteu-vos el concert per a cello i banda de vent de F. Gulda, és genial!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Roger! Siempre estamos aprendiendo, es nuestro destino... Me imagino que a mi es más normal que me pasase en las sustituciones de Cervera porque mi vida pedagógica es algo más corta que la tuya (aunque sea más viejo...) pero a mi también me dio la sensación de aprender a cada momento, y creo que eso es bueno porque aunque se pretenda de nosotros que enseñemos (y nos paguen por eso) el aprender con los alumnos implica la capacidad de adaptación a cada uno de ellos y la flexibilidad (al menos me gusta pensarlo así, y espero que siempre sea así). Bueno, que me enrollo, que muy chulo el blog y que a ver si este año que nos vemos menos estamos en contacto por aquí.

P.D. Tomo tu relevo y pongo algunas "contrabaixades" tb en mi blog: lo haría aquí, pero lo cierto es que aún no sé colgar fotos en blogs ajenos :o(

Anònim ha dit...

preberite celoten blog, kar dober