Blog - Trajectòria - Calendari - Música - Vídeos - Contacte

dimecres, 27 de maig del 2009

Atents que ara ve lo bo!


Quant de temps!!! Encara estic viu, ni que no dongui senyals de vida al meu blog.
El cas és que de l'octubre fins ara han passat moltes coses, he anat a molts llocs, he conegut molta gent i m'ho he passat molt bé.
Aprofitant unes fotos molt boniques que he penjat tocant per Cervera, us alertoooo! d'una imminent tongada de concerts en que participo, molt xulos per anar a veure .

Aquest dissabte dia 30 a Igualada al Teatre de L'Aurora el trio TIBAU (Marc, Robert i jo) acompanyem una coral femenina en dos concerts a les 19 i a les 22h. Tocarem alguns Standards de jazz i fragments de musicals. Tot plegat segur que serà molt divertit.

Per cert, ja teniu la nova maqueta de TIBAU, "Em rumb..."? NOoooooooooOoO? A què espereu! Podeu veure fotos a la web www.tibau.ppcc.cat i venir-nos a veure el proper diumenge 31 al Pub Noctàmbul de Cervera a partir de les 19h.

També us vull avisar a tots i totes els que no sabeu gaire com sona un Contrabaix solista a que em vingueu a veure en un parell de concerts que faré amb el pianista Jordi Castellà. El primer serà el dimarts 2 de juny a la sala Bach del Conservatori de Cervera a les 17'30 i el segon el dimarts 9 de juny a les 20h a la sala Mozart de l'Escola de Música de Bellpuig. Al repertori hi ha una mica de tot, des del barroc de Bach, el classicisme de Dittersdorf i el belcanto de Bottesini.

Bé, espero que acabem de passar un bon final de curs tots plegats i a veure si avui el Barça ens dóna una altra alegria.

Dewwww

3 comentaris:

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

ha mezclado la zarzuela y el punk, en un genero llamado zarzuela punk.
los medios de comunicaicion le ha maltratado y ahora se reivindica y pide apoyo masivo para demostrar que hay otras vias de movilizacion social
Puedes ver su reivindicacion y su reto http://www.youtube.com/watch?v=Tpk7BUqas-k&NR=1
La literatura permite que sus personajes puedan ser encarnados.
http://www.zarzuelapunk.es/

Anònim ha dit...

Jo, sens dubte, desitjava pujar un reconeixement que significa per a tots els que apreciem una contribució gloriosa que han estat l'exhibició aquí. El meu ficar internet ha ampliat immediatament ha estat famosa amb grans estratègies per anar amb els meus amics, així com de la família. ens demostren que la majoria de nosaltres els visitants, sens dubte, han estat essencialment consagrat a existir en un poble amb gent molt conspícua més pur amb tocs rendible. ens sentim realment agraïts d'haver detectat les seves pàgines web, així com descarada actitud a la majoria del que alguns-més minuts celebració extraordinària d'una massa d'aquí. Gràcies de nou per tot un detall.