Blog - Trajectòria - Calendari - Música - Vídeos - Contacte

diumenge, 17 de febrer del 2008

Tornem-hi de nou!



Després d'un temps de força moviment ha arribat la calma. Tot i això les experièncieshan estat molt positives. Els dies de treball i convivència amb l'OBC per terres madrilenyes van ser d'allò més profitosos en tots els sentits i sempre acompanyats de bona música amb la 9a de Mahler. També hi va haver temps per l'orquestra de l'Esmuc una 5a de Xostakòvitx molt wapa. També vaig tocar a l'audició de contrabaix del 1r quadrimestre que no va anar gens malament.

Amb els Tibau hem tornat a engegar i tot promet força i segur que tirarà endavant. Les Completes han fet acte de presència al costat del mestre Puertas, aquesta vegada sobre el tamboret. També hi ha hagut temps per presenciar una trobada de contrabaixos ( 21 sobre l'escenari!! + Jonathan Camps de teloner).

Les classes van avançant i tenim dies de tot però anem fent prou bé. Ara s'acosta una època de centrar-se en l'escola i seguir en la línia de treball correcta per afrontar els nous reptes que s'acosten.

Gràcies als que heu participat en l'esquiada aquests dies, m'ho he passat molt bé!!

Petons a tots i totes

1 comentari:

Unknown ha dit...

Rogeeeer!

Entre House i House, ara que estic de "vacances", he recordat que tens un blog que no havia visitat...

M'agrada! Felicitats!!! I gràcies, per la part que em toca... Més aviat gràcies a tu, d'haver-nos ofert la caseta... I gràcies a tots 4 en general per la paciència en l'esquiar ;)

Fins aviat Roger, hem de repetir un soparet com el de l'altra setmana!!!

Goretti*